Tuotantojohtaja, projektipäällikkö

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 17.5.2019 Hae viimeistään 9.6.2019

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia osaajia

TUOTANTOJOHTAJAKSI
kokenut sähkön projektipäällikkö, jolla on vankka kokemus vaativien kohteiden menestyksellisestä läpiviennistä sekä urakoiden tarjoustoiminnasta.

PROJEKTIPÄÄLLIKÖKSI
sähköalan osaaja, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Lisätietoa tehtävistä saat soittamalla Seppo Räisänen 0400709144 ja Joni Vuohtoniemi 0405196188, jotka vastaavat tuotantojohtajan ja projektipäällikön hauista. Lisätietoa projekteista ja referensseistä löydät sivuiltamme www.pkstalotekniikka.fi

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen 9.6. mennessä osoitteeseen: rekry@pkstalotekniikka.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti!

PKS Talotekniikka Oy – vaativien ja suurten kohteiden urakointi
PKS Talotekniikka Oy on kiinteistöjen talotekniikkaurakoinnin osaaja, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Toteutamme taloteknisiä urakoita toimistoihin, kauppakeskuksiin, hotelleihin, kouluihin, sairaaloihin – erikoisosaamisemme on vaativat kohteet! Referenssi-kohteitamme mm. Espoon sairaala, Amos Rex taidemuseo, HYY Tiedekulma, Arabian kampus, Helsingin Messukeskus ja Kauppakeskus REDI.
PKS Service Oy:n erikoisalaa on kiinteistöjen talotekniikan huolto, kunnossapito ja asiantuntijatehtävät. Teemme sähköasennukset, huolto- ja korjaustyöt sekä kuntokartoitukset ja sähköhuollot. Kylmälaitepuolella hoidamme merkistä riippumattomat huollot, elinkaarikartoitukset ja päivitykset. Toimitamme jäähdytys- ja lämmitysratkaisut laadukkaasti ja energiatehokkaasti. Referenssikohteitamme mm. Kauppakeskus Citycenter, Ruoholahti ja Forum.
Liikevaihtomme 2018 oli 8,3 Meur, henkilömäärä 60. Olemme vakavarainen, ammattimainen ja luotettava toimija. Meillä on yli 40 vuoden kokemus alalta, ydintiimimme on työskennellyt yhdessä yli 15 vuotta.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi