Avoimet työpaikat Lujabetoni Oy Siilinjärvi, Hämeenlinna, Taavetti Julkaistu Haku päättyy

Tuotantojohtaja

Lujabetoni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva betoniteollisuuskonserni, jossa työskentelee lähes 700 lujaa ammattilaista 26 tehtaalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Kilpailukykymme perustuu vahvaan betoniosaamiseen, omaan tuotekehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. www.lujabetoni.fi

Haemme
tuotantojohtajaa
johtamaan ja kehittämään tuotantoa Lujabetonin elementtiyksikössä.

Toimit tehdaspäälliköiden esimiehenä ja vastaat tehtävässäsi yksikönjohtajalle. Olet tuloshakuinen ammattilainen, jolla on tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on vankka kokemus rakennus- tai muusta teollisuudesta, johtamisosaamista ja näyttöjä onnistumisista tulosvastuissa. Henkilönä olet tehokas, joustava sekä kehityskykyinen ja -haluinen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jossa on hyvä työilmapiiri. Itsenäisen tehtäväkenttäsi tukena sinulla on osaava organisaatio ja työtäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät. Tehtävän sijaintipaikka voi olla elementtiyksikön tehtailla Siilinjärvellä, Hämeenlinnassa tai Taavetissa tai muulla paikkakunnalla sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: luja.fi/työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia