Tuotantopäällikkö

Adapteo Finland Oy
Päivämäärät Julkaistu 26.8.2019 Hae viimeistään 16.9.2019

 

Haemme nyt

Tuotantopäällikköä Järvenpäähän tai Ylöjärvelle

Vastaat 3 Hubin (tuotantolaitoksen) ja niihin kuuluvien henkilöiden työn suunnittelusta ja ohjauksesta. Ylläpidät ja kehität moduulien saatavuuden sekä koko tuotantoprosessin parantamista. Analysoit ja seuraat käyttöasteita, tuotantomääriä, läpimenoaikoja sekä toimitusvarmuutta. Vastaat moduulien saatavuudesta myynnistä tulevien impulssien mukaan, uusien moduulien tilauksista sekä työturvallisuudesta. Vastaat oikean ja ajantasaisen tiedon tallentamisesta tietojärjestelmiin ja tiedon tuottamisesta omalle organisaatiolle. Vastaat koko tuotannon tehostamisesta ja tuottavuuden parantamisesta kehittämällä toimintoja ja muokkaamalla käytäntöjä. Myös sisäinen logistiikka ja laatuasiat ovat keskeinen työmaa. Raportoit Kalustopäällikölle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on hyvä rakennus- tai tuotantoalan tuntemus ja kyky hyödyntää nykyajan johtamisen työvälineitä. Voit olla urasi alussa ja haluat oppia lisää tai voit olla kokenut henkilö, jolla on jo monipuolista osaamista tuotannon ja ihmisten johtamisesta. Kokemus rakennusalasta sekä Lean-johtamisesta on etu. Olet taitava neuvottelija ja osaat hyödyntää yhteistyöverkostoja. Kykenet keskustelemaan myös englannin kielellä.

Persoonaasi luonnehtii systemaattinen työskentelytapa, aktiivisuus, oma-aloitteellisuus, yhteistyökyky ja jämäkkyys. Olet järjestelmällinen ja sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot. Sinulla on kyky itsenäiseen päätöksentekoon ja analyyttiseen ajatteluun. Olet tottunut suunnittelemaan, keskustelemaan, priorisoimaan, ideoimaan, organisoimaan ja ennen kaikkea kehittämään.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ja nimekkäät markkinajohtajan tuotteet sekä vahvan organisaation tuen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkausmallin ja edut.

Adapteon erottaa muista alan yrityksistä sen vahva sitoutuminen ja vastuullisuus. Jatkuva tuotekehitys ja uuden teknologian mahdollisuudet sekä lähellä asiakasta oleva palveleva organisaatio ovat perustana yrityksen kehitykselle. Jos kiinnostuit tehtävästä, toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista 16.9.2019.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Target Headhunting Oy:ssä Senior Headhunter Jarmo Kauppinen 0400-254 836. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksen kera Targetheadhunting Oy:n nettisivuilla www.targetheadhunting.fi Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi