Avoimet työpaikat MPS Career Tornio Julkaistu Haku päättyy

Tuotantopäällikkö Lappli-Talot Oy:lle

Lappli-Talot Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1978. Yritys tunnetaan tuotteiden korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Konkreettinen osoitus Lapplin taloudellisesta vakaudesta on korkea AA-luottoluokitus. Toimitamme talopaketteja Suomen lisäksi Ruotsiin ja Norjaan. Tuotantomme periaatteena on joustavuus, korkea laatu ja ajanmukaisuus.

Yhtiö on osa PRT-Forest-konsernia, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista. Konsernin palveluksessa on noin 650 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 123,7 miljoonaa euroa.

Lappli-talot Oy etsii

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

vastuualueenaan Tornion talotehtaan tuotanto. Tehtävään kuuluu Lappli-talojen tuotannon aikataulutus ja sen mukainen tuotannon eteneminen sekä tuotannon työpanosten ja materiaalivirtojen ohjaus. Vastuullesi kuuluvat myös tuotannon kustannusten hallinta, materiaalihankinnat sekä aktiivinen yhteistyö tavaran- ja palvelutoimittajien sekä suunnittelutoimintojen kanssa. Roolisi tulee olemaan sekä työnjohdossa että elementtituotannon kehittämisessä erilaisiin toimitussisältöihin, kuljetus- ja työmaalogistiikassa sekä laatujärjestelmien kehittämisessä.

Koulutuksesi on puurakentamisesta, rakennusteollisuudesta tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on kokemusta puurakentamisen ja/tai teollisuuden tuotannon johtotehtävistä. Edellytyksenä tehtävässä onnistumiselle on osaaminen logistiikasta ja toiminnanohjauksesta sekä kokemus laatujärjestelmistä. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, osaat kannustaa positiivisella ja joustavalla asenteella ryhmäsi hyviin tuloksiin.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisia haasteita sisältävän työn. Olet mukana osaajien joukossa konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Seppo Kangas p. 0400 206 587 ja Riikka Vaaraniemi p. 040 557 5353. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 4.9.2017 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta.

MPS Career

MPS Career on toiminut yritysten rekrytointi-, henkilöarviointi- , uraohjaus- ja uudelleensijoittumispalveluiden kumppanina jo vuodesta 1975.

Toimintamme perustuu luottamukselliseen ja vuorovaikutukselliseen kumppanuuteen, jolla sitoudumme asiakkaamme tavoitteisiin. Olemme ylpeitä ystävällisestä ja ammattimaisesta toimintatavastamme, joka tukee asiakkaidemme henkilöstöprosesseja ja työnantajakuvaa. Luomme arvokasta kasvua jokaiselle.

Toimistomme palvelevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Rakennuslehden pääuutisia