Avoimet työpaikat Santalan Betoni Hanko ja Raasepori Julkaistu Haku päättyy

Tuotantopäällikkö tai työpäällikkö

Santalan Betoni tarjoaa korkealaatuisia betonituotteita sekä betonitöiden osaamista. Yhtiö toimii maan laajuisesti, pääpainon ollessa Etelä-Suomessa. Santalan Betonin Oy:n betonielementti- ja valmisbetonitehdas kuuluvat Inspecta sertifi ointi Oy:n laaduntarkastuksen piiriin. Yhtiö toimii tänä päivänä konsernina Rasmin Oy Ab:n kanssa ja työllistää noin 50 henkilöä. Santalan Betoni on betonituotteisiin erikoistunut monialayritys. Yksiköt tuottavat valmisbetonia ja betonielementtituotteita koko maan alueelle.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt sinua
tuotantopäällikkö / työpäällikkö

Työt koostuvat vaihtelevan kokoisista ja sisältöisistä projekteista. Yhtiön päätoimialat ovat; betonielementtituotteet, valmisbetoni ja maarakennustyöt sekä kiviaineiden jalostus. vastaamaan betoni- tai maarakennuspuolen projekteista Etelä-Suomen alueella työmaiden painottuessa pääkaupunkiseudulle sekä Länsi-Uudellemaalle. Vastaat omista työmaaprojekteistasi alusta loppuun. Tehtäviisi kuuluvat mm. tarjouslaskenta, neuvottelut, hankinnat, raportointi ja dokumentaatio sekä loppuselvitykset. Toimipisteesi ovat Hangossa ja Raaseporissa.

Odotamme sinulta vahvaa ymmärrystä ja osaamista rakennusalasta. Lisäksi arvostamme kokemusta rakennustuotteiden tuotannosta. Sinulla on esimerkiksi rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä useamman vuoden kokemus tuotantopäällikön tai työmaamestarin tehtävistä, tai vastaavaa taustaa. 1-luokan betonityönjohtajan pätevyys on etu. Sinulla on vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja olet työssäsi suunnitelmallinen, pitkäjänteinen ja järjestelmällinen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja laaja-alaisen työn vakavaraisessa yhtiössä sekä monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja. Pääset itse vaikuttamaan omaan tehtävänkuvaasi ja vastuualueisiisi sekä oman osaamisesi kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas ja Jere Pekurinen, puh. 020 746 9400.
Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 27.11.2016 mennessä.

Santalan Betoni

Rakennuslehden pääuutisia