Avoimet työpaikat Pohjola Rakennus Oy Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Tuotantopäällikkö, työmaapäällikkö, projekti- / työmaainsinööri ja työnjohtaja

Haemme kasvumme tarpeisiin Pohjola Korjausrakennus Oy:lle

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ Länsi-Pasilaan

Tuotantopäällikkönä vastaat hankekokonaisuuksista kokonaisvaltaisesti. Tehtävänkuvaasi kuuluu suunnittelun ohjaus, keskittyen erityisesti tekniseen suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Työmaavaiheessa toimit kohteiden työpäällikkönä, vastaat teknisen toteutuksen etukäteissuunnittelusta ja toimit työmaaorganisaation esimiehenä. Olet tulosvastuussa hankekokonaisuuden menestyksestä. Tehtävänkuvaasi voi kuulua myös yrityksen tuotannon yleisempään kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM), vahvaa tuotantotaustaa ja koeteltua osaamista vaativien projektien johtamisesta. Lisäksi edellytämme yhteistyökykyä, vastuuntuntoisuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä esimiestaitoja.

 

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ, PROJEKTI- / TYÖMAAINSINÖÖREJÄ ja TYÖNJOHTAJIA pääkaupunkiseudulle

Työmaapäällikkö johtaa projektin tuotantoa. Johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Toimit työmaaorganisaation lähiesimiehenä. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus). Projekti-/työmaainsinöörin monipuolinen tehtävänkuva sisältää mm. kustannus- ja aikataulusuunnittelua sekä hankintoja. Osaamistaustasi huomioidaan tehtävänkuvan määrittelyssä. Työnjohtajana toimit työvaihemestarina. Johdat itsenäisesti työvaiheita siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus).

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 6.8.2017 mennessä osoitteeseen: esa.surakka@pohjolarakennus.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa Pohjola Korjausrakennus Oy:n toimitusjohtaja Esa Surakka, esa.surakka@pohjolarakennus.fi

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä jo alkuvaiheessa mukaan kasvavaan yritykseen.

Rakennuslehden pääuutisia