Tuotantopäälliköitä

Santalan Betoni
Sijainti Hanko, Raasepori
Päivämäärät Julkaistu 25.10.2021 Hae viimeistään 30.11.2021

Haemme joukkoomme
Tuotantopäälliköitä

  • Raaseporin betonielementtitehtaalle
  • Hangon betonielementtitehtaalle

Santalan Betoni on jo 50 vuoden ajan palvellut Etelä-Suomen rakentajia laadukkailla betonielementeillä, valmisbetonitöillä, kiviaineksilla sekä maanrakennustöillä. Kasvun myötä ja tulevaisuuteen katsoen vahvistamme organisaatiotamme ja haemme nyt kahta tuotantopäällikköä meidän betonielementtitehtaillemme, sekä Raaseporiin että Hankoon.

Tehtävään kuuluu tehtaan tuotannon päivittäinen johtaminen ja noin 20-30 ammattilaisen töiden organisointi esimiesten avulla. Työhön kuuluu myös tuotannon lyhyen aikavälin suunnittelu, sekä työmenetelmien, toimintatapojen että laadun kehittäminen. Työhösi kuuluu raportointia ja seurantaa, mutta ennen kaikkea se on tuotannon aktiivista johtamista ja kehittämistä. Toimit tehtaan tuotannon ammattilaisten hallinnollisena esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja alan työkokemusta sekä aiempaa kokemusta työnjohto- tai esimiestehtävistä. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja luontainen kyky organisoida ja kehittää toimintaa sekä johtaa ihmisiä. Henkilönä olet päämäärätietoinen ja nautit asioiden viemisestä maaliin. Osaat käsitellä myös tuotantopiirustuksia. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Erityisesti ruotsin, mutta myös englannin, venäjän ja/tai viron kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamistasi ammattitaitoisen tiimin tuella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti päivävuorossa. Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan osaamiseen ja kokemukseen perustuen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuskirje ja CV osoitteeseen robert.nordlund@santalanbetoni.fi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Viimeinen hakupäivä on 30.11.2021.

Kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä ja prosessista antaa Santalan Betonin kehitysjohtaja Robert Nordlund (+358405625619 tai robert.nordlund@santalanbetoni.fi tai toimitusjohtaja Mikko Lahti (+358505120772 tai mikko.lahti@santalanbetoni.fi). Lisätietoja yhtiöstä on saatavilla osoitteessa www.santalanbetoni.fi. Lisätietoja tehtävästä on saatavilla osoitteessa www.santalanbetoni.fi/haetoihin

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi