TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI ratkaisu- ja tuotekehitykseen

Stalatube
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2017 Hae viimeistään 8.3.2017

Stalatube Oy on suomalainen, maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden ruostumattomien teräsrakenneputkien ja komponenttien ja niiden jatkojalosteiden valmistaja. Neliö- ja suorakulmaputkiemme valikoima on maailman laajin. Visiomme on olla toimialamme paras lisäarvoratkaisujen tuottaja yhteistyökumppaneillemme. Yrityksemme on toiminut yli 40 vuoden ajan, ja myyntimme ulottuu kaikkiin maanosiin ja 50 maahan. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa ja myyntikonttorimme Yhdysvalloissa, Hollannissa ja Intiassa. www.stalatube.com

Etsimme uuteen tehtävään ratkaisu- ja tuotekehitykseen

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Työhösi kuuluu asiakastarpeiden ja tuotteidemme uusien käyttökohteiden selvittäminen. Tapaat potentiaalisia asiakkaita erityisesti rakennusteollisuudessa, mutta myös muissa asiakaskohteissamme.

Kerätyn tiedon pohjalta kehität tuotevalikoimaamme ja innovoit uusia tuote- ja palveluideoita jatkojalostamalla niistä kehitysprojekteja. Vastaat asiakaskyselyistä ja teknisistä katselmuksista sekä tuotekehitysprosessimme kehittämisestä prosessin omistajana.

Johdat osaamisellasi kehityshankkeita hyvässä yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Haluat panostaa aidosti kehitystyöhömme, sillä toimintamallimme on hyvin asiakaslähtöinen ja ratkaisuhakuinen.

Työ edellyttää vastuullisuutta, palveluhenkisyyttä ja syvällistä asiakkaan kuuntelua. Raportoit työssäsi liiketoiminnan kehitysjohtajalle.

Toivomme sinulta

  • 3 – 5 vuoden työkokemusta rakennetekniikan suunnittelu- tai kehitystehtävistä
  • DI-koulutusta (rakennus- tai konstruktiotekniikka)
  • rakennus- ja materiaalitekniikan tuntemusta sekä lujuuslaskennan osaamista
  • kokemusta projektien hallinnasta sekä suunnitteluohjelmistojen hallintaa
  • kykyä ja halua ratkaista vaativia teknisiä asiakastarpeita ja sitoutumista pitkäjänteiseen kehitystyöhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta

Stalatube tarjoaa mielenkiintoisen työn luotettavassa, kansainvälisessä ja toimintaansa aktiivisesti kehittävässä perheyhtiössä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 ja Kyllikki Eskelinen, puh. 044 588 8281.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 8.3.2017. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeen mukaan myös hakemuksesi ja CV:si.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi