Kokeile kuukausi maksutta

Tuotekelpoisuuden erityisasiantuntija

A-Insinöörit
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2023 Hae viimeistään 20.3.2023

Tuotekelpoisuuden erityisasiantuntija

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.

Haemme nyt

Tuotekelpoisuuden erityisasiantuntijaa korjaussuunnittelun yksikköömme Espooseen

Etsimme uusia osaajia ratkomaan rakennusteknisiä haasteita korjaussuunnittelun kasvaviin yksikköihimme ja vahvasti digivihreyttä kohti kehittyvälle toimialallemme. A-Insinöörien korjausrakentamisen ammattilaisena edistät kestävää kehitystä ja olet avainasemassa kehittämässä ketteriä digitaalisia työkaluja kehitysorientoituneessa, ketterässä työyhteisössä.

Tuotekelpoisuuden erityisasiantuntijana osallistut uusien liiketoimintojen kehittämiseen, myyntiin, markkinointiin ja käytännön toteutukseen tuotekelpoisuuden ja kiertotalouden näkökulmasta. Tunnet rakennustuotteita koskevan eurooppalaisen ja kansallisen säädöstilanteen. Toimit uudis-, korjaus- ja kiertotalouskohteiden parissa. Arvioit rakennus- ja talotekniikkatuotteiden kelpoisuutta ja laadit asiantuntijalausuntoja.

Sijaintipaikkakuntasi on Espoo.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä asiantuntijana. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta tiimityöasennetta unohtamatta. Toivomme myös, että sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen kaikilla suunnittelun osa-alueilla, käyttöösi alan parhaan työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2022).

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.3.2023 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Etelä-Suomen korjaussuunnittelun ja asiantuntijapalveluiden yksikön tekninen johtaja Jarmo Leskelä, puh. 040 541 8790 tai jarmo.leskela@ains.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat