Avoimet työpaikat Icopal Oy Espoo Julkaistu Haku päättyy

Tuotepäällikkö

Haemme tuotehallinta- ja markkinointitiimiin

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tuotepäällikkönä toimit monipuolisessa tehtävässä tuotehallinnan, myynnin ja markkinoinnin rajapinnassa. Seuraat aktiivisesti mitä markkinoilla tapahtuu, kuuntelet tarkalla korvalla mitä asiakkaamme tuotteilta odottavat ja varmistat että tuotteemme vastaavat markkinoiden tarpeita. Tuet myyntiä ja markkinointia teknisissä kysymyksissä ja vastaat osaltasi teknisestä neuvonnasta myös suoraan asiakkaillemme.

Osallistut kouluttajana erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Toimit luontevasti niin asentajien, rakennesuunnittelijoiden kuin muidenkin sidosryhmiemme kanssa. Kun tuomme markkinoille uusia tuotteita, varmistat tuotteiden kelpoisuuden Suomen markkinoille tekniset määräykset, standardit ja ilmasto-olosuhteet huomioiden. Vastaat myös siitä, että tarvittavat tuotetiedot ja dokumentit ovat ajan tasalla.

Edellytykset

  • Teknisen alan koulutus: rakennusmestari, insinööri tai diplomi-insinööri
  • Kokemus rakennusalalta
  • Ymmärrys monimutkaisista teknisistä sovelluksista ja rakenneosista
  • Englannin kielen taito

Kokemus asiakkaiden parissa työskentelystä on tuotepäällikön tehtävässä etu. Tehtävässä tarvitaan analyyttisyyttä – ja samalla valmiutta työskennellä myös ”kädet savessa”.

Tarjoamme:

  • Näköalapaikan alan laadukkaimpien tuotteiden parissa
  • Ammattitaitoisen organisaation tuen
  • Itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän
  • Vakituisen työsuhteen kansainvälisessä konsernissa

Lisätietoja tehtävästä antaa

tuotehallinta- ja markkinointijohtaja Joonas Salo, Icopal Oy, puh. 020 7436 332.

 

Hakemukset sähköpostilla viimeistään 1.11.2017 osoitteella hakemukset@icopal.com.

Icopal Oy

Icopal-konserni on osa Icopalin ja Braas Monierin muodostamaa BMI Groupia joka on Euroopan suurin loivien ja jyrkkien kattojen sekä vedeneristyksen ratkaisujen valmistaja.

BMI Groupiin kuuluu useita vahvoja ja vakiintuneita brändejä joista Suomessa toimivat Icopal ja kattotiilistä tunnettu Ormax Monier sekä valmispiippuja valmistava Schiedel Savuhormistot. BMI Groupin pääkonttori sijaitsee Lontoossa ja sen yhtiöiden liikevaihto oli yli 2 miljardia euroa vuonna 2016.

Icopal Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen ja peittämiseen. Päätuotteita ovat kate- ja vedeneristämismateriaalit ja niihin liittyvät rakennusmateriaalit. Urakointiyhtiö Icopal Katto Oy palvelee bitumikattourakoinnissa ja muussa vedeneristysurakoinnissa, peltikattourakoinnissa ja kattojen huoltopalveluissa.

Rakennuslehden pääuutisia