Tuotepäällikkö

Oy Pamon Ab
Sijainti Helsinki tai Lahti
Päivämäärät Julkaistu 1.11.2017 Hae viimeistään 12.11.2017

Oy Pamon Ab valmistaa ja myy laadukkaita ilmanvaihdon lämmöntalteenottokoneita tuotemerkeillä KAIR ja Pilpit. Yrityksemme on jo useamman vuoden kasvanut voimakkaasti ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Etsimme sinua

Tuotepäällikkö

edistämään KAIR- ja Pilpit-tuotteiden menekkiä kasvavassa markkinatilanteessa.

Vastaat ilmastointialan suunnittelijoiden ja asennusliikkeiden sekä rakennusliikkeiden sidosryhmäyhteyksistä. Toimialueesi kattaa koko Suomen, erityisesti kuitenkin pääkaupunkiseudun alueen. Työsi on itsenäinen ja keskeiset tehtäväsi liittyvät ovat ylläpitoon sekä kehittämiseen. Tavoitteenasi on yhdessä myyntitiimimme kanssa rakentaa ja ylläpitää toimivia asiakassuhteita ja löytää asiakkaittemme tarpeeseen paras ratkaisu. Tehtäviisi kuuluu myös markkinointisuunnitelman laatiminen ja toimenpiteiden toteuttaminen. Osallistut myynnin edistämistilaisuuksiin, kuten alan messuille.  Toimipaikkasi voi olla Lahdessa tai Helsingissä.

Sinulla on kokemusta IV-alalta ja tehtävään soveltuva koulutus (esim. talotekniikan insinööri). Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen, tavoitteellinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet ratkaisuhakuinen ja aktiivinen tiimipelaaja, joka innostut asiakastyöstä. Edellytämme sinulta hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Luemme eduksi IV-alan suunnittelu- ja asennuskokemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja haasteellisen tehtävän alan johtavassa ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Tehtävässäsi sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa yhtiön strategiaan ja tuotteisiin johtoryhmän, myyntitiimin ja tuotekehitysosaston jäsenenä.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Tapio Kivikangas, puh. 020 746 9456 ja Johanna Leskinen, puh. 020 746 9406.Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si tästä 12.11.2017 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi