Tuotepäällikkö, Runkomestari

Sijainti Helsinki, Ruotsi, Norja, Suomi
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2018 Hae viimeistään 20.5.2018

BUILDING YOUR TOMORROW.

 

Haemme oma-aloitteista

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vetämään uutta tuoteliiketoimintaa Building Systemsissä

Ruukki on vuosien varrella kehittänyt monia ratkaisuja runkorakentamiseen, joilla on saavutettu nopeutta, kustannustehokkuutta sekä muita asiakashyötyjä. Haluamme edelleen kehittää ja tuotteistaa näistä ratkaisuista parhaimpia ja olemme jo hyvässä vauhdissa Easy-tuoteperheen rakentamisessa.

Nyt etsimme uuteen tehtävään energistä ja päämäärähakuista tuoteliiketoiminnan vetäjää Building Systemsiin. Tehtävänäsi on tuotteistaa teräsrakentamisen ratkaisuja. Alussa keskityt tuotteistamiseen ja myyntiin. Tunnistat asiakkaiden avainhenkilöt ja markkinatarpeet sekä priorisoit kehityshankkeita liiketoimintalähtöisesti.

Tuotepäällikkönä toimit tärkeänä yhteyshenkilönä yrityksen eri organisaatioiden, kuten projektinjohdon, tuotekehityksen, tuotannon sekä yritysjohdon välillä. Raportoit suoraan Building Systemsin vetäjälle ja kuulut johtoryhmään, joten sinun on pystyttävä toimimaan tulosvastuullisesti, itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulu- tai AMK-tutkinto. Kommunikoit sujuvasti niin englanniksi kuin suomeksi, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan tuloksiin perustuen, mahdollisuuden etenemiseen uralla ja suuren kansainvälisen yrityksen edut. Pääset alusta lähtien rakentamaan tuoteorganisaatiota sen kasvun mukaisesti avainhenkilöiden kanssa. Building Systems toimii 6 maassa ja meitä on noin 500 henkilöä. Tuotepäällikön ensisijainen toimipaikka on Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Nieminen, SVP, Building Systems
puh. +358 50 314 3617 tai petri.nieminen@ruukki.com

Täytä hakemuksesi ja liitä mukaan CV viimeistään 20.5.2018 sivullamme
https://www.ruukki.com/fin/työpaikat

 

Haemme myös kokeneita

RUNKOMESTAREITA

johtamaan ja valvomaan runko- ja silta-asennustyömaitamme Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Vastaat työmaaosuuden työnjohdollisesta, laadullisesta, teknisestä ja aikataulullisesta toteuttamisesta turvallisuus- ja ympäristöasiat huomioiden. Tehtävä sisältää mm. projektin asennus- ja kapasiteettisuunnittelun, materiaalien saapumisen valvonnan, tarkastuksen ja dokumentoinnin toteutumisen. Toimit projektin asennushenkilöstön esimiehenä sekä yhteistyökumppanina asiakkaisiin ja viranomaisiin.

Arvostamme betonirakentamisen tuntemusta ja kokemusta työmaatoteutuksen aikataulutuksesta ja suunnittelusta. Lisäksi odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutus- ja esimiestaitoja sekä innostunutta otetta tekemiseen. Tehtävässä edellytämme myös sujuvaa ruotsinkielen taitoa.

Yhteydenotot Erkki Korteniemi,
Installation service manager,
puh. +358 50 428 8400.

 

Ruukki Construction palvelee rakennusalan asiakkaita. Toimitamme asiakkaittemme liiketoimintaa edistäviä tuotteita ja palveluja aina suunnittelusta asennukseen. Yritysasiakkaisiimme kuuluvat muun muassa rakennuttajat ja rakennusyritykset. Henkilöasiakkaita palvelemme katon rakentamisessa, katteiden ja tarvikkeiden valmistuksesta asennuspalveluun. Vesikatoissa tuotemerkkeinämme ovat Ruukki ja Plannja. Vähittäiskauppojen lisäksi palvelemme katonrakentajia Ruukki Express- ja Plannja-myymälöissä, yhdeksässä maassa. Ruukki Construction työllistää noin 2 500 työntekijää ja tuotantoa meillä on 15 tehtaassa. Vertailukelpoinen liikevaihto vuonna 2017 oli 5,773 mrd SEK. Ruukki Construction on SSAB:n tytäryhtiö.

SSAB on pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö, jolla on toimintaa yli 50 maassa. Yhtiö on noteerattu NASDAQ OMX Tukholmassa ja Helsingissä. www.ruukki.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi