Tuoteryhmän työnjohtaja (sähköistyspalvelut)

Skanska
Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 12.4.2021 Hae viimeistään 9.5.2021

Haemme tuoteryhmän työnjohtajaa Nurmijärvelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Osana Konevuokrauksen asiantuntevaa tiimiä mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja palvelua, jotta he pääsevät keskittymään rakentamiseen.

Mitä pääset tekemään?

Sähköistyspalveluiden tuoteryhmän työnjohtajana toimit vastuullisessa tehtävässä johtaen sinulle osoitettua sähköasentajien tiimiä. Vastaat etenkin toiminta-alueesi ja alaistesi turvallisuus- ja päivittäisjohtamisesta. Työturvallisuus on aina kaiken toimintasi ytimessä, ja huolehdit työsuojeluohjeiden- ja määräysten noudattamisesta ja jalkauttamisesta tiimisi keskuudessa.

Tehtävänäsi on suunnitella tuoteryhmävastaavan kanssa asennukset, sopia kuljetukset ja aikatauluttaa sekä koneet että tekijät työmaille. Toimistotehtäviä tasapainottaa työn fyysinen puoli; yhdessä tekeminen, liikkuminen ja toimiminen työmaalla. Olet avainasemassa kehittämässä työmaapalveluidemme asennustoimintaa kokonaisvaltaisemmaksi palvelukokonaisuudeksi. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat huolella suunnitellut, oikein säädetyt ja energiatehokkaat ratkaisut sovitun aikataulun puitteissa.

Olet innostava ja luotettava esihenkilö, ja onnistut kannustamaan tiimisi asetettuihin tavoitteisiin haastavissakin tilanteissa. Tehtävässä toimit tuoteryhmävastaavan alaisuudessa sekä muiden työnjohtajiemme rinnalla, joten saat työsi tueksi asiantuntevan porukan.

Voit olla jo kokeneempi konkari tai vastavalmistunut teknikko, insinööri tai asentaja, jolla on työnjohtokokemusta. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja loistava tiimi pitää huolen siitä, että yksin ei tarvitse jäädä.

Mitä toivomme sinulta?

  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteellisuutta ja ongelmanratkaisukykytaitoja
  • halua kehittää toimintaa ja oppia uutta
  • voimassa olevan sähkötyöturvallisuuskortin (SFS 6002)
  • riittävää suomen ja englannin kielen osaamista
  • priorisointi- ja paineensietokykyä
  • aiempi tiimin johtaminen katsotaan eduksi
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana omistautunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.4.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Tuoteryhmävastaava Juha Vesikallio (p. 050 358 7955 juha.vesikallio@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: sales, construction, building, equipment, machinery, electricity

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi