Avoimet työpaikat Lemminkäinen Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Työmaa-/projekti-insinööri ja työnjohtaja

 

Etsimme pääkaupunkiseudun vaativiin toimitilarakennushankkeisiin

TYÖMAA-/PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
Vastaat aikataulujen laadinnasta ja seurannasta, kustannusohjauksesta, hankintojen valmistelusta sekä työmaan laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä. Vastuualueesi on mahdollista suurissa hankkeissa täsmentää omien vahvuuksiesi mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Työmaan aikataulullinen, tuloksellinen, laadullinen ja määrätietoinen työskentely ovat vahvuuksiasi. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä nykyaikaisten tietoteknisten laitteiden ja -järjestelmien hallintaa.

TYÖNJOHTAJAA
Johdat sovittuja työmaita vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Vastaat työvaiheiden ennakko-suunnittelusta, sekä määrä-, kustannus- ja aikatauluvalvonnasta. Ammatti- ja johtamistaidoillasi varmistat projektin laadullisten, taloudellisten ja ajallisten tavoitteiden toteutumisen sekä turvallisen työskentelyn.

Sinulla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa tuotantojohtaja Mira Alatalo, p. 040 511 8959.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.1.2017 mennessä osoitteessa www.lemminkainen.fi/tyopaikat.

Lemminkäinen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 700 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville. www.lemminkainen.fi

Rakennuslehden pääuutisia