Työmaainsinöörejä

Sijainti Kuopio / Etelä-Savo
Päivämäärät Julkaistu 6.7.2017 Hae viimeistään 20.8.2017

Työmaainsinöörejä asuinrakentamiseen, Kuopio/Etelä-Savo

Nyt haemme Kuopiossa/Etelä-Savossa alkusyksyllä alkaviin kerrostalohankkeisiimme työmaainsinöörejä. Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Työmaainsinöörinä vastaat työmaan työntekijöiden perehdytyksestä, hallinnoit kulunvalvontaa ja ylläpidät työmaan henkilörekisteriä. Osallistut viikko- ja urakoitsijapalavereihin ja vastaat työmaan dokumentoinnista, kuten huoltokirjan ja tarvittavien pöytäkirjojen laatimisesta.

Pidät yhteyttä tilaajan edustajiin valvonta- ja turvallisuusasioissa sekä raportoit tilaajalle säännöllisesti työmaan edistymisestä. Osallistut myös hankintojen tekemiseen ja koordinointiin yhteistyössä hankintatiimimme kanssa. Toimit saumattomasti yhdessä työmaan työnjohdon kanssa. Tehtävä voi osittain muotoutua aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sinusta työkaverimme?

Ideaalihakijamme on rakennusmestari- tai -insinööri, mutta sinulla voi olla myös jokin muu soveltuva koulutustausta, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen (käytössämme on mm. MS Office, V10, Tocoman).

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät monipuolisesta työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työhösi. Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedusta voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Tämä työsuhde on projektikohtainen, mutta keskustelemme mielellämme jatkosta kanssasi, mikäli meillä on hankkeen päätyttyä tarpeita myös muualla Savon alueella.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, täytäthän lyhyen hakemuslomakkeemme palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 20.8.2017 mennessä. Voit myös kysyä lisätietoja Arilta p. 040 770 8766, ari.niemi@lehto.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 28.6.2017
Hakuaika päättyy: 20.8.2017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi