Avoimet työpaikat Pohjola Rakennus Oy Infra Helsinki, pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Työmaainsinöörejä, tarjouslaskija

Pohjola Rakennuksella urapolkuja on yhtä useita kuin on tekijöitäkin. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja mielenkiintoiselle ja haastavalle uralle työmaalta toimistoon usealla eri paikkakunnalla. Voimakkaasta kasvustamme huolimatta olemme mukavan kompakti yritys, jossa ihmiset ovat yrityksen voimavara, ja heidät tunnetaan nimeltä. Toimintajärjestelmien kehityksessä otetaan henkilöstön näkemykset huomioon, vastuuta ja apua saa ja niitä annetaan.

Haemme kasvavaan joukkoomme Pohjola Rakennus Oy Infralle
Työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulle ja tarjouslaskijaa Helsinkiin, Pasilaan

Työmaainsinööri:

Työmaainsinöörin toimenkuvaan kuuluu muun muassa työmaan ajallinen sekä taloudellinen suunnittelu ja seuranta sekä lisä- ja muutostöiden laadinta. Lisäksi työmaainsinööri tekee hankkeesta riippuen yhteistyötä työmaapäällikön kanssa hankinta, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelussa ja valvonnassa. Voit olla jo kokeneempi tai vasta urasi alkuvaiheilla oleva rakentaja, pääasia, että olet oma-aloitteinen ja sopeutumiskykyinen ammattiylpeydellä varustettu yksilö.

Tarjouslaskija:

Etsimme vahvistusta tarjouslaskentaamme. Infraurakoiden tarjouslaskijana tehtäviisi kuuluu tarjottavien kohteiden määrälaskenta, ennakkotarjousten pyytäminen ja urakoiden hinnoittelu. Laadit tarjoukset yhteistyössä teknisen johtajan kanssa ja osallistut urakoiden käynnistämiseen. Haluat tehdä työsi huolellisesti ja toimit mielelläsi itsenäisesti. Tukenasi on kokenut ja mukava tiimi. Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja sinulla on jo aikaisempaa kokemusta infrarakentamisen toimialasta tai olet halukas oppimaan uutta.

Lisätietoja työmaainsinöörin tehtävästä antaa Pohjola Rakennus Oy Infran
tuotantojohtaja Mikko Iso-Markku (040 5505577).
Hakemukset palkkatoiveineen 25.9.2017 mennessä osoitteeseen
mikko.iso-markku@pohjolarakennus.fi

Lisätietoja tarjouslaskijan tehtävästä antaa Pohjola Rakennus Oy Infran tekninen johtaja Arto Mäkinen (040 5655 345). Hakemukset palkkatoiveineen 25.9.2017 mennessä osoitteeseen arto.makinen@pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Infra on osa Pohjola Rakennus-konsernia. Pohjola Rakennus Oy Infra tarjoaa kustannustehokasta ja ketterää infrarakentamista ympäri Suomen, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Toteutamme maanrakennustyöt, louhinnat, kunnallistekniikan työt, perustustyöt ja projektikohtaisesti myös muut infrarakentamisen kokonaisuudet. Pohjola Rakennus Oy Infra on muun Pohjola-konsernin tavoin profiloitunut projektiosaajaksi ja asiakaslähtöiseksi kumppaniksi, jonka projektinjohtomalli varmistaa kustannustehokkaan ja sujuvan työnkulun.

www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Infra

Pohjola Rakennus Oy Infra kuuluu voimakkaasti kasvavaan Pohjola Rakennus –konserniin. Joustava organisaatio, innovatiivinen tapa toimia ja avoin yrityskulttuuri tekevät Pohjola Rakennuksesta kiinnostavan työnantajan. Joukossamme viihtyvät ammattitaitoiset ja sitoutuneet tekijät, jotka ovat valmiita kehittämään yhteistä toimintaamme ja omaa osaamistaan sekä halukkaita etenemään urallaan.

Lue lisää:

Rakennuslehden pääuutisia