Työmaainsinööri

Sijainti Vaalimaa
Päivämäärät Julkaistu 19.1.2018 Hae viimeistään 26.1.2018

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ
VAALIMAALLE

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta, kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, sekä vastuullista asennetta laadukkaaseen rakentamiseen ja työturvallisuuteen. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä näyttöä tuloksenteosta.

Tarjoamme vakituisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja jatkuvasti kehittyvässä rakennusliikkeessä, sekä haasteellisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisten hankkeiden parissa. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 26.1. mennessä osoitteeseen aimo.paavola@ssrgroup.fi

Lisätietoja antaa Rakennuspäällikkö Aimo Paavola puh. 0400 979 428

Salpausselän Rakentajat Oy on Päijät-Hämeen suurin yksityinen rakennusliike ja osa suomalaista SSR -konsernia. Salpausselän Rakentajien toimialuetta on Häme ja Kymenlaakso. Yhtiön päätoimipaikka on Lahdessa. SSR:n perusta on vahva paikallinen osaaminen yhdistettynä konsernin vankkaan tukeen. Päätökset kaikissa SSR:n yrityksissä tehdään lähellä asiakasta, joten toiminta on asiakaslähtöistä ja joustavaa sekä ennen kaikkea nopeaa.

www.ssrgroup.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi