Kokeile kuukausi maksutta

Työmaainsinööri

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.9.2022 Hae viimeistään 26.9.2022

Haemme työmaainsinööriä Helsinkiin

Etelä-Suomen Asuntorakentamisyksikössä rakennamme merellisiä vuokra-asuntoja Kruunuvuorenrantaan. As. Oy Helsingin Maininki nousee yhdelle kaupungin upeimmista paikoista. Kiinteistön arkkitehtuuri myötäilee rantakallioita sekä rantasilhuettia rantapuiston laidalla ja maisema avautuu aavalle merelle, Suomenlinnaan sekä Helsingin keskustaan.

Työmaainsinöörinä huolehdit työmaan etenemisestä vastaavan työnjohtajan, työpäällikön ja muun työmaaorganisaation kanssa. Toimit linkkinä hankinnan, tuotannon ja suunnittelunohjauksen välissä ja olet tärkeässä roolissa työmaan sisäisen tiedonkulun koordinoinnissa. Valmistelet monipuolisia materiaali- ja työvoimahankintoja, täsmennät urakkarajoja ja teet tietomallipohjaista määrälaskentaa. Osallistut kustannusvalvontaan, suunnittelupalavereihin ja aikatauluttamiseen. Valmistelet aineistoja sekä tarkistat lisä- ja muutostyötarjouksia.

Huolehdit oman työsi puitteissa, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi. Vastaat osaltasi siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen toimintaamme. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtävä edellyttää läsnäoloa työmaalla.

Työpäällikkö Tero Voutilainen (p. 0400 853 295, tero.voutilainen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi työnjohdosta tai työmaainsinöörin tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari, -insinööri tai DI)
  • hankinnan, aikataulusuunnittelun, suunnittelunohjauksen ja kustannushallinnan ymmärrystä
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi