Työmaainsinööri Kuopioon

Päivämäärät Julkaistu 12.10.2018 Hae viimeistään 4.11.2018

Tule työmaainsinööriksi mielenkiintoisille työmaille Kuopioon! Työmaainsinöörinä toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä.

Tehtävässä osallistut kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti työmaan tehtäviin. Toimit työmaan johdon tukena vastaten osaltasi muun muassa työmaan työvaiheiden valmisteluista, hankintapakettien kokoamisesta, aikataulusuunnittelusta sekä kustannusten seurannasta.

Tehtäviisi kuuluu työmaiden talouden ennustaminen sekä rakennuttajayhteistyön vaatimien raporttien ja selvitysten tekeminen. Laadit työmaiden tuotantosuunnitelmia yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa. Suunnitelmamuutosten tasalla pysyminen sekä työmaan laadunhallinta kuuluvat myös tehtäviisi. Et kuitenkaan ole tehtävässä yksin, sillä tukenasi on NCC:n vahva organisaatio sekä työmaalla että toimistolla.

Toivomme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rakennusinsinööri tai DI) ja kokemusta työmaatehtävistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet joustava, yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen, siedät painetta ja osaat priorisoida tehtäviäsi. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä. Ensimmäinen työmaasi on Kuopion Museon peruskorjaus ja laajennus, joten kokemus korjausrakentamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä. NCC:llä pidetään hyvää huolta henkilöstöstä ja työntekijöiden työssä jaksamisesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana www.ncc.fi/Tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Tuukka Kuukkanen, p. 050 405 8550

Hae tehtävää 4.11. mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Linkki hakemuslomakkeeseen: https://www.ncc.fi/tule-toihin/hae-paikkaa/?rmpage=apply&rmjob=13017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi