Työmaamestari

Sijainti Orivesi
Päivämäärät Julkaistu 20.4.2018 Hae viimeistään 4.5.2018

Oriveden kaupungin tekniikka- ja ympäristöpalvelukeskukseen haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TYÖMAAMESTARIA

Työmaamestarin tehtäviin kuuluu töidenjohtaminen kunnallistekniikan tulosalueella katuverkon hoito-, ylläpito- ja rakentamistöissä sekä vesihuoltolaitoksen tulosalueella verkostojen rakentamis- ja kunnossapitotöissä sekä osallistuminen kaupungin vikapäivystykseen.

Työmaamestari toimii kunnallistekniikan päällikön alaisuudessa ja toimii hänen sijaisenaan, sekä toimii esimiehenä kuudelle työntekijälle.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään alimman korkea-asteen yhdyskuntatekniikan opintosuunnalla suoritettu tutkinto tai aikaisempi yhdyskuntatekniikan tai tien- ja vesirakennuksen opintosuunnalla suoritettu teknikon tutkinto.

Tehtävään valittavalta edellytetään käytännön kokemusta kunnallistekniikan rakennuttamisesta, rakentamisesta ja kunnossapidosta. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, kehittämishalukkuutta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Edellytämme hakijalta vähintään henkilöauton ajoon oikeuttavaa ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Pirte (Tullinkulman Työterveys Oy:n) terveyshuollon todistus terveystilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 4.5.2018 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi), työavain 172595

Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antavat kunnallistekniikan päällikkö Seppo Jokinen puh. 0400 730 802 ja tekninen johtaja Antti Jortikka puh. 040 133 9247.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi