Työmaamestari ja vastaava mestari

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 15.3.2019 Hae viimeistään 31.3.2019

RAKENNUSLIIKE EVÄLAHTI UUSIMAA OY HAKEE KASVAVAAN JOUKKOONSA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

  TYÖMAAMESTARIA VANTAALLE

Vastaat itsenäisesti osakokonaisuuksista projekteissamme ja olet turvaamassa omalta osaltasi koko projektin taloudellisesti, aikataulullisesti ja laadullisesti onnistunutta toteutusta.

  VASTAAVAA  MESTARIA VANTAALLE

Vastaat kokonaisvaltaisesti talonrakennusprojektien läpiviennistä kohteen ennakkovalmistelusta aina luovutukseen saakka yhdessä vahvan taustatiimimme kanssa.

Evälahti Uusimaa on oikea paikka sinulle, joka kykenet toimimaan monipuolisesti, joustavasti ja tuloksellisesti. Rakennamme monipuolisia ja haastavia kohteita, joissa innovatiivisuudestasi on hyötyä. Edellytämme sinulta rakennusmestarin- tai insinöörin koulutusta. Aiemmasta työkokemuksesta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin ja vahvan tuen työssäsi, jossa voit hyödyntää ammattitaitoasi ja vahvuuksiasi.  Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ammattitaitosi kehittämiseksi. Arvostamme työkavereitamme ja heidän yhteistyökykyään.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen:

Rakennusliike Evälahti Uusimaa Oy, Äyritie 8 D, 01510 Vantaa

Heikki Hyry, p. 0400-401816, heikki.hyry@evalahti.com

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi