Työmaapäällikkö

Tampereen Infra Liikelaitos
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 17.2.2017 Hae viimeistään 27.2.2017

Tampereen Infra Liikelaitos/Rakentamispalvelut Tampereen Infra Liikelaitos tarjoaa yhdyskuntatekniikan rakentamis-, kunnossapito ja paikkatietopalveluja sekä kuljetus- ja korjaamopalveluja. Rakentamispalvelut vastaa katujen, viheralueiden ja verkostojen rakentamisesta asiakkaiden kanssa tehtyihin sopimuksiin perustuen. Asiakastyytyväisyys ja asiakaslähtöinen toiminta ovat Infran toiminnan perusta.

Työmaapäällikkö
(2) 1-030-17

Työmaapäällikön tehtävänkuvaan kuuluu infra-alan rakentamis- ja kunnossapitoprojektien käytännön johtaminen, suunnittelu ja toteutus, projektien aikataulujen ja talouden hallinta sekä niiden kuukausittainen raportointi.
Haemme innovatiivista henkilöä, joka on ennakkoluuloton ja halukas olemaan mukana haasteellisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva yhdyskuntatekniikan insinöörin/-teknikon tutkinto sekä käytännön kokemus infrarakentamisesta ja/ tai -kunnossapidosta. Eduksi lasketaan hyvät atk-taidot, yhteistyökyky, taloudellinen ajattelutapa ja paineensietokyky.

Lisätiedot: yksikön päällikkö Wille Siuko, puh. 0500 631 439.
Hakuaika päättyy 27.2.2017

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet:
www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/kesatyo

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi