Avoimet työpaikat Tampereen Infra Liikelaitos Tampere Julkaistu Haku päättyy

Työmaapäällikkö

Tampereen Infra Liikelaitos/Rakentamispalvelut Tampereen Infra Liikelaitos tarjoaa yhdyskuntatekniikan rakentamis-, kunnossapito ja paikkatietopalveluja sekä kuljetus- ja korjaamopalveluja. Rakentamispalvelut vastaa katujen, viheralueiden ja verkostojen rakentamisesta asiakkaiden kanssa tehtyihin sopimuksiin perustuen. Asiakastyytyväisyys ja asiakaslähtöinen toiminta ovat Infran toiminnan perusta.

Työmaapäällikkö
(2) 1-030-17

Työmaapäällikön tehtävänkuvaan kuuluu infra-alan rakentamis- ja kunnossapitoprojektien käytännön johtaminen, suunnittelu ja toteutus, projektien aikataulujen ja talouden hallinta sekä niiden kuukausittainen raportointi.
Haemme innovatiivista henkilöä, joka on ennakkoluuloton ja halukas olemaan mukana haasteellisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva yhdyskuntatekniikan insinöörin/-teknikon tutkinto sekä käytännön kokemus infrarakentamisesta ja/ tai -kunnossapidosta. Eduksi lasketaan hyvät atk-taidot, yhteistyökyky, taloudellinen ajattelutapa ja paineensietokyky.

Lisätiedot: yksikön päällikkö Wille Siuko, puh. 0500 631 439.
Hakuaika päättyy 27.2.2017

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet:
www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/kesatyo

Rakennuslehden pääuutisia