Työmaapäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.6.2017 Hae viimeistään 13.7.2017

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme yhteensä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. www.lehto.fi/palvelut/korjausrakentaminen

Työmaapäällikkö korjausrakentamiseen

Lehto Korjausrakentaminen vastaa rakennettujen kiinteistöjen peruskorjauksista, täydennys- ja lisäkerrosrakentamisesta, putki- ja julkisivusaneerauksista, liiketilojen peruskorjauksista sekä rakennusten käyttötarkoituksen muutoksista nykyaikaisiksi asunto- ja liiketiloiksi. Nyt haemme alkusyksyllä Helsingin keskustassa alkavaan suureen kiinteistönperuskorjauskohteeseen työmaapäällikköä.

Työmaapäällikkönä toimit kohteidesi vastaavana työnjohtajana ja vastaat työmaiden viranomaisasioista (luvat, tarkastukset, katselmukset). Laadit aikataulun ja aluesuunnitelman sekä muut toteutuksen aloituspalaverissa sovitut suunnitelmat. Valvot aikataulun toteutumista, työmaan kustannuksia ja rakentamisen laatua.

Toimit työmaan työnjohtajien esimiehenä ja vastaat työmaan työturvallisuudesta. Suunnittelet myös työmaan resurssit yhdessä työpäällikön kanssa. Osallistut myös lisä- ja muutostyötarjousten laatimiseen sekä aliurakoiden taloudellisiin loppuselvityksiin.

Miksi meille?

Tehtäväsi ovat monipuolisia ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi sisältöön, sillä osa tehtävistä voidaan jakaa työmaaorganisaation kesken. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä kuuluu Lehdon tulospalkkio-ohjelman piiriin, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 13.7.2017 mennessä tai soita suoraan meille. Jätäthän hakemuksen ohessa myös palkkatoiveesi. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ollaan pian yhteyksissä!

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen työpäällikkö Juha Neuvonen p. 0400 885 715.

 
Hakuaika alkaa: 19.6.2017
Hakuaika päättyy: 13.7.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi