Avoimet työpaikat Skanska Koko Suomi Julkaistu Haku päättyy

Työmaapäällikkö, Infra

Skanska Infra Oy hakee
työmaapäälliköitä
koko Suomen alueella Etelä-Suomesta Pohjois-Suomeen.

Toimiva infra on Suomen kilpailukyvyn perusedellytys, jota Skanska Infra vakaalla osaamisellaan osaltaan rakentaa. Erityisesti liikenneväylät, vesihuolto- ja teollisuusrakentaminen, maanalainen sekä monipuolinen maanrakentaminen ovat erityisosaamistamme.

Vastuualueesi
Vastaat työmaan ajallisesta, laadullisesta ja kustannustehokkaasta lopputuloksesta unohtamatta turvallisuuden vaatimuksia. Olet toiminnan ihminen ja haluat saada asiat valmiiksi. Toimit yhteistyössä projektitiimin jäsenten, asiakkaan, aliurakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.

Johdat ja ohjaat tiimiäsi sekä aliurakoitsijoita määrätietoisesti ja hyvässä yhteisymmärryksessä huolehtien, että laatu- ympäristö- ja työturvallisuusvaatimukset toteutuvat. Olet avoin ja helposti lähestyttävä, ja viestit selkeästi ja määrätietoisesti. Olet hyvä esimies.

Arvostamme
– tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta
– kokemuksen tuomaa pätevyyttä
– valmiutta matkustaa sekä halukkuutta työskennellä tarvittaessa komennustöissä
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– tiiminvetäjän taitoja ja hyvää yhteistyökykyä
– ratkaisulähtöistä ja kehitysmyönteistä asennetta
– tietoteknistä osaamista
– turvallista työskentelytapaa.

Tarjoamme
Skanskan liiketoimintamallit, arvot ja etiikka tukevat kehittymistäsi ja töiden sujuvaa toteuttamista. Yhteishenkemme on hyvä ja henkilöstömme sitoutunutta. Ammattiylpeys omaan laadulliseen ja tuottavaan tekemiseen kuvaa erinomaisesti organisaatiotamme, josta olemme aidosti ylpeitä. Meillä tehdään töitä positiivisella energialla ja ammattitaidolla. Tilauskantamme on hyvä ja teemme voittoa vastuullisesti. Lisäksi välitämme aidosti ihmisistä ja pyrimme edistämään työn ja vapaa-ajan yhdistämistä.

Meillä työskentelet vastuullisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä vakituisessa työsuhteessa.
Voit aloittaa työt heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 5.11. mennessä osoitteessa www.skanska.fi/rekry.
Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja kehityspäällikkö Jutta Toivanen, p. 0505232317, jutta.toivanen@skanska.fi.

Skanska

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Olemme rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja monia aikamme kiinnostavimpia projekteja sekä Suomessa että maailmalla.

Skanskan palveluksessa on noin 43 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Toimintamme Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen.

www.skanska.fi/avoimet-tyopaikat

Skanska - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia