Työmaapäällikkö

Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 16.3.2018 Hae viimeistään 1.4.2018

Työmaapäällikkö asfaltointiin

Tule asfalttipäällystyksen työmaapäälliköksi Etelä-Suomen yksikköömme vastaamaan tuotannon suunnittelusta ja työmaiden sujumisesta omalla vastuualueellasi. Tuet asfalttitöiden työnjohtajien työtä ja kannustat työmaat parhaaseen tulokseen ja turvallisuuteen.

Työmaapäällikkönä vastaat tuotannon suunnittelusta ja sujumisesta oman vastuualueesi työmailla. Varmistat töiden suorittamisen tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Toimit työnjohtajien esimiehenä.  Seuranta, raportointi ja yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmiin kuuluvat myös tehtäviisi.

Toimit lähiesimiehenä työnjohdolle ja hoidat itsenäisesti projekteja läheisesti tilaajien kanssa.

Viihtyäksesi NCC:llä tarvitset avoimen asenteen muutoksia ja uusia toimintatapoja kohtaan. Haluat viestiä asioista avoimesti ja meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä. Olet työssäsi jämäkkä, mutta samalla yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  •  Kokemusta asfaltti- tai infra-alan töistä sekä soveltuvaa teknistä pohjakoulutusta (insinööri, teknikko)
  •  Kokemusta työnjohto- tai muista esimiestehtävistä
  • Hyviä IT-valmiuksia ja raportointityökalujen hallintaa/ymmärtämystä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sitoutuneisuutta
  • Taloudellista ajattelutapaa
  • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisissa tuotantotehtävissä ja kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä. Tule tekemään laadukasta työtä, jolla merkitystä hyvän yhteiskunnan rakentamisessa.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Kyösti Kitinoja, kyosti.kitinoja@ncc.fi, 040 700 1784

Hae meille heti tai viimeistään 1.4. mennessä.

Hae paikkaa tästä.

NCC Industry on Pohjoismaiden suurin kiviainestuottaja ja asfalttiurakoitsija. NCC:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista asfalttipäällystystöistä aina lentokentistä ja teollisuusalueista ahtaisiin sisäpihoihin kulmineen ja nurkkineen. Panostamme tuotekehitykseen ja olemme tuoneet markkinoille lukuisia erikoispäällysteitä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi