Työmaapäällikkö

Sijainti Suomi
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2018 Hae viimeistään 31.5.2018

MESTEK OY on vuonna 2005 perustettu infrarakentamiseen ja mittauspalveluihin erikoistunut Oululainen yritys. Tarjoamme palveluitamme mm. elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksille, kaupungeille, kunnille, teollisuudelle, rakennusliikkeille, taloyhtiöille sekä yksityisille. Toimipaikkamme sijaitsee Oulussa, mutta toimimme kattavasti ympäri Suomen. Toimimme mm. liikenneväylillä, rautateillä, satamissa, teollisuudessa ja voimalaitoksilla.

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ

Haemme osaavaan joukkoomme työmaapäälliköitä, sinulla on alalle sopiva koulutus ja mielellään muutaman vuoden työkokemus. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja hallitset projektien läpiviemisen. Kokemuksesi voi olla esim. silta ja betonirakentamisesta tai maarakentamisen puolelta.

Tarjoamme mielekkään työn ja kilpailukykyisen palkan kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikainen kalusto.

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN
Lisätietoja antaa työpäällikkö Risto Siltala p. 040 825 4200, risto.siltala@mestek.fi.

Hakemuksesi voit lähettää CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa 31.5.2018 mennessä sähköpostiin Ristolle tai jättää sen osoitteessa www.mestek.fi/tyopaikat/

Avoimet paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja yrityksestämme: www.mestek.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi