Työmaapäällikkö, Työnjohtaja, Tuotantoinsinööri, Hankintainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 25.4.2018 Hae viimeistään 27.4.2018

Haemme

Työmaapäällikköä/Työnjohtajaa sekä Tuotanto-/Hankintainsinööriä

Asuntotuotantomäärämme on voimakkaassa kasvussa ja haemme sekä rakennusinsinööriä tuotantotiimiimme että vahvoja tekijöitä vastaamaan työmaistamme.

Työmaapäällikkönä tai työnjohtajana vastaat itsenäisesti koko työmaan toiminnasta ja tuloksesta. Järjestät, johdat ja valvot aliurakointia sekä suunnittelet ja varmistat, että projekti etenee onnistuneesti. Rakennusinsinöörinä tuotantotiimissämme vastaat useista tuotannonohjauksen osa-alueista ja osallistut vastuullisesti projektien hankintatoimiin.

Lue lisää nettisivuiltamme www.bassotalo.fi. Haethan viimeistään 27.4. lähettämällä hakemuksen palkkatoiveineen osoitteeseen info@bassotalo.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Markus Wirtanen, puh. 050-434 8961.

Basso Building Systems toteuttaa vuosittain satoja pien-, rivi- ja kerrostalokohteita pääkaupunkiseudulle. Asuntotuotannossamme korostuvat omaleimainen suunnittelu sekä paikalla muuratut ja rapatut talot, jotka säilyvät tyylikkäinä ja laadukkaina vuosikymmenestä toiseen. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 30 miljoonaa euroa ja toiminta on kasvussa. http://www.bassotalo.fi/

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi