Avoimet työpaikat Hyvinkään Tieluiska Etelä-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Työmaapäällikkö / vastaava työnjohtaja

Vahvistamme työnjohtoamme

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ / VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Haemme nyt joukkoihimme ammattiylpeydellä varustettua kokenutta infra-alan ammattilaista tai sellaiseksi tosissaan aikovaa tuoreempaa tekijää. Toimit itsenäisessä roolissa vastaten työmaiden johtamisesta tehokkaasti ja taloudellisesti nykypäivän työkaluja apuna käyttäen. Esimiehenä vastaat myös aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteista, tukenasi on kokenut organisaatiomme. Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Etelä-Suomessa.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa
– Useamman vuoden kokemusta työmailta
– Soveltuvat tietotekniset taidot
– Eduksi katsomme mahdollisen l-lk betonityönjohtajan pätevyyden

Tarjoamme maanrakennusalan näköalapaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä. Organisaationa olemme notkea ja toimintamallimme on suoraviivainen. Raportoit tehtävässäsi työpäällikölle.

Hakemukset liitteineen palkkatoivomuksen kera 15.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@tieluiska.fi. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Jere Kuuras, puh. 040 536 0741 tai jere.kuuras@tieluiska.fi

Hyvinkään Tieluiska Oy on yli 40-vuotisen historian omaava suomalaisomisteinen perheyritys, joka työllistää jo yli 100 maa- ja viherrakennusalan ammattilaista. Toteutamme erilaiset maanrakennusurakat, kunnallistekniset hankkeet, tieurakoiden viimeistelytyöt sekä talokohteiden maanrakennustyöt. Valikoimassamme on myös massastabiloinnit ja emulsiokylvöt. Viherrakentajana olemme erikoistunut suurempien ja julkisten hankkeiden toteutuksiin sekä virkistysalue- ja urheilupaikkarakentamiseen. Yrityksemme tunnetaan myös laadukkaan kasvualustan tuottajana – oma Torpanpiha® multamme valmistetaan multa-asemillamme Espoossa ja Vantaalla.

 

Rakennuslehden pääuutisia