Työmaapäällikkö / vastaava työnjohtaja

Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 16.3.2018 Hae viimeistään 30.3.2018

Tule mukaan huipputiimiin!

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ / VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Haemme joukkoihimme ammattiylpeydellä varustettua jo kokenutta infra-alan ammattilaista tai sellaiseksi tosissaan aikovaa tuoreempaa tekijää.

Toimit itsenäisessä roolissa vastaten työmaiden johtamisesta tehokkaasti ja taloudellisesti nykypäivän työkaluja apuna käyttäen. Esimiehenä vastaat myös aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteista. Työssä tukenasi ja apunasi on kokenut organisaatiomme. Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Etelä-Suomen alueella.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa
– Useamman vuoden kokemusta työmailta
– Soveltuvat tietotekniset taidot
– Eduksi katsomme mahdollisen l-lk betonityönjohtajan pätevyyden

Tarjoamme maanrakennusalan näköalapaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä. Henkilökuntaamme on valikoitunut roimasti niin kokemusta kuin osaamistakin, ja sen vaihtuvuus on pieni. Organisaationa olemme notkea ja toimintamallimme on suoraviivainen. Raportoit tehtävässäsi työpäällikölle.

Hakemukset liitteineen ja palkkatoivomuksen kera 30.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@tieluiska.fi. Aloitamme haastattelut pian ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Jere Kuuras, puh. 040 536 0741 tai jere.kuuras@tieluiska.fi.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi