Avoimet työpaikat Destia Pääkaupunkiseutu, länsi-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Työmaapäälliköitä

Haemme tosi toimiin

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ

pääkaupunkiseudulle ja Länsi-Suomeen

 

Työmaapäällikkönä vastaat oman työmaasi projektin teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta sekä asiakas- ja esimiestyöstä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, jossa sinulla on erinomaiset urakehitysmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. DI, insinööri, teknikko), riittävä työkokemus rakennusalan projektienhallinnasta sekä hyvät esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta. 1-luokan betonityönjohtajapätevyys luetaan eduksesi.

Destiassa työskentelet reilujen ja ammattitaitoisten työkaverien kanssa. Meillä töitä tehdään rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Tehtävien toimipaikat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Lahdessa, Turussa, Tampereella tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat johtajat Minna Heinonen (pk-seutu),  p. 040 569 4757 tai minna.heinonen@destia.fi ja

Marko Vasenius (Länsi-Suomi), p. 0400 640 637 tai marko.vasenius@destia.fi

 

Jätä hakemuksesi tositoimiin 23.3.2017 mennessä  osoitteessa  www.destia.fi/rekry

 

Tule luomaan kanssamme toimivampaa  maailmaa!

Destia

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 490. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.  Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

www.destia.fi

Destia - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia