Avoimet työpaikat Lemminkäinen Oulu Julkaistu Haku päättyy

Työmaapäälliköitä

 

Etsimme Ouluun

työmaapäälliköitä infraprojekteihin

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme osallistumaan alan mielenkiintoisimpien kohteiden rakentamiseen? Haluatko ison yrityksen mahdollisuudet kehittyä tehtävässäsi ja edetä halutessasi urallasi konsernin sisällä?

Tehtäviisi kuuluu tie- ja väyläurakoiden valvonta ja johtaminen Oulun alueella. Vastaat työmaiden ja projektien toteutuksen ohjaamisesta ja aikatauluista sekä työmaiden ja aliurakoitsijoiden toiminnasta. Suunnittelet itsenäisesti työvaiheita ja vastaat projektien taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus rakennusalalta, esimerkiksi yhdyskuntatekniikan- tai rakennustekniikan insinöörin tai rakennusmestarin koulutus sekä vankka, vähintään viiden vuoden kokemus isoista väylähankkeista. Kykenet itsenäisesti työmaiden tulokselliseen johtamiseen. Olet motivoitunut ja omaat hyvät raportointi- ja ihmissuhdetaidot.

Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat työpäällikkö Mika Still p. 050 364 8221 ja työpäällikkö Tapani Uusitalo p. 050 528 1280.

Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 30.4.2017 osoitteessa www.lemminkainen.fi/tyopaikat.

Lemminkäinen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 700 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville. www.lemminkainen.fi

Lemminkäinen - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia