Työmaapäälliköitä

Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 20.6.2017 Hae viimeistään 31.7.2017

Haemme tositoimiin työmaapäälliköitä

Haemme työmaapäälliköitä energiainfran, katurakentamisen sekä pohja- ja betonirakentamisen projekteille Etelä-Suomeen. Työmaapäällikkönä vastaat oman projektisi teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta sekä asiakas- ja esimiestyöstä.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän toimialan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta.

Jätä hakemuksesi tositoimiin 31.7. mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäälliköt Hannu Takala (energiainfra), puh. 0400 174 400 arkisin klo 8-9 tai hannu.takala@destia.fi, Mika Pakkanen (pohja- ja betonirakentaminen), puh. 040 6315 003 tai mika.pakkanen@destia.fi ja Kimmo Perttu (katu- ja infrarakentaminen), puh. 0400 311 193 tai kimmo.perttu@destia.fi. Yhteydenotot puhelimitse 3.7.-14.7.

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi