Avoimet työpaikat Koko Suomi Julkaistu Haku päättyy

Työmaapäälliköitä kalliorakentamiseen

Maanalaisen- tai avolouhinnan työmaapäällikkönä vastaat oman projektisi teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta sekä asiakas- ja esimiestyöstä. Projektit sijaitsevat valtakunnallisesti, joten työn sijoituspaikkaan on mahdollista vaikuttaa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän toimialan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta.

Jätä hakemuksesi tositoimiin 31.7. mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antavat projektijohtaja Olli Korhonen (maanalainen louhinta), puh. 050 4016 601 tai olli.korhonen@destia.fi ja tuotantojohtaja Agim Kurteshi (avolouhinta), puh. 040 7004 854 (30.6.-31-7.) tai agim.kurteshi@destia.fi

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Rakennuslehden pääuutisia