Työmaapäälliköitä kalliorakentamiseen

Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 20.6.2017 Hae viimeistään 31.7.2017

Maanalaisen- tai avolouhinnan työmaapäällikkönä vastaat oman projektisi teknisestä ja taloudellisesta johtamisesta sekä asiakas- ja esimiestyöstä. Projektit sijaitsevat valtakunnallisesti, joten työn sijoituspaikkaan on mahdollista vaikuttaa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän toimialan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta.

Jätä hakemuksesi tositoimiin 31.7. mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antavat projektijohtaja Olli Korhonen (maanalainen louhinta), puh. 050 4016 601 tai olli.korhonen@destia.fi ja tuotantojohtaja Agim Kurteshi (avolouhinta), puh. 040 7004 854 (30.6.-31-7.) tai agim.kurteshi@destia.fi

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi