Työmaapäälliköitä, Työnjohtajia

Graniittirakennus Kallio Oy
Sijainti Helsinki, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 5.5.2017 Hae viimeistään 19.5.2017

Tule sinäkin luomaan itsellesi ura GRK:ssa

GRK on Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa toimiva toimihenkilöidensä omistama innovatiivinen insinöörirakennusalan yritys. Toimimme kaikilla insinöörirakentamisen osa-alueilla sekä asfaltoinnissa osakkuusyhtiömme Asfalttikallio Oy:n kautta. Toimimme myös tytäryhtiömme Ab Infra Polarin voimin Pohjois-Ruotsin insinöörirakennushankkeissa sekä GRK Infra AS:nä Virossa, Tartossa. Olemme yksi kannattavimpia infra-alan urakoitsijoita Suomessa ja liikevaihtomme oli vuonna 2016 vajaat 200 milj. €.

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti myös Helsinki–Tampere-Turku alueen ulkopuolelle etsimme sekä kokeneita vaativien insinöörirakennusprojektien työnjohdon ammattilaisia että rakentajan uransa ensiaskeleita ottavia nuoria:

Työmaapäälliköitä

Työnjohtajia

Olet ammattitaitoisesti ja intohimoisesti työhösi suhtautuva yhteistyökykyinen ja matkustushaluinen DI, insinööri tai rakennusmestari. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme kokemusta vaativista monitahoisista rakennusprojekteista ja näyttöä tuloksenteosta. Rata- osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen kykyjäsi vastaavan työpaikan vahvassa, hyvähenkisessä ja arvostetussa kasvuyrityksessä, kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän sekä myöhemmin, jos näytöt riittävät, mahdollisuuden myös omistajuuteen.

Toivomme sinulta kiinnostusta infra-alaa kohtaan, palavaa halua tehdä alan töitä, oppia uutta ja intoa tulla aidoksi graniittilaiseksi. Graniittilaisen tunnistaa oikeasta asenteesta, yrittäjähenkisyydestä, paineensietokyvystä ja vastuullisesta otteesta omaan työtehtävään.

Tutustu meihin www.grk.fi ja soita tarvittaessa  toimitusjohtaja Petri Kotkansalolle, 040 837 7421, petri.kotkansalo@grk.fi

Jos haasteemme kiinnostaa, lähetä hakemuksesi meille 19. toukokuuta mennessä osoitteella hr@grk.fi.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi