Työmaapäälliköitä, työnjohtajia

Maamerkki Infra Oy
Sijainti Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Mikkeli, Lahti
Päivämäärät Julkaistu 30.6.2017 Hae viimeistään 14.7.2017

Maamerkki Infra Oy on vakavarainen, vahvassa kasvussa oleva infrarakentaja. Työllistämme n. 30 vaativan infrarakentamisen ammattilaista ja toimintamme on RALA-sertifioitua. Tällä hetkellä meitä työllistävät sairaalahankkeet Tampereella, Jyväskylässä ja Joensuussa sekä Lahti Energian Kymijärvi III – voimalaitoksen laajennus. Myös Mikkelin asuntomessualueen infra sekä maaperän kunnostusurakka ovat Maamerkki Infra Oy:n toteuttamia.

Etsimme kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ / TYÖNJOHTAJIA

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kokemus luetaan hakijan eduksi, mutta huomioimme myös uransa alkutaipaleella olevat, tulevaisuuden osaajat. Oikea asenne ja motivaatio ratkaisevat. Osaat organisoida työtä kustannustehokkaasti ja viet projekteja eteenpäin omalla esimerkilläsi. Olet yhteistyökykyinen ja tavoitteellinen alan ammattilainen, joka vaatii itseltään ja tiimiltään tulosta ja laatua. Työtehtävät muotoutuvat hakijan valmiuksien mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä www.maamerkki-infra.fi

MAAMERKKI-INFRA.FI

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi