Avoimet työpaikat Helsingin kaupunki Asuntotuotantotoimisto Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Työmaavalvoja

Asuntotuotantotoimisto (ATT) rakennuttaa ja peruskorjaa Helsingin kaupungin ja asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti laadukkaita ja elinkustannuksiltaan edullisia koteja. ATT:llä työskentelee noin 70 asiantuntijaa, joilla on tinkimätön ammattitaito ja asenne rakennuttamista ja sen kehittämistä kohtaan.

TYÖMAAVALVOJA

Vastaat uudis- ja peruskorjauskohteidemme rakentamisen laadusta, ja valvot työmaita ja niiden työturvallisuutta. Olet osa tuotantotiimiä, jossa omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi tuet tavoitteiden toteutumista. Inspiroidut siitä, että saat olla mukana kehittämässä rakentamisen käytäntöjä ja varmistamassa, että jokaisen kohteemme koti on asiakkaidemme unelma.

Pidät asiantuntijan roolista, jossa voit suunnitella työviikkosi itsenäisesti. Teet yhteistyötä positiivisella ja kehittävällä otteella, haluat kehittyä ammatissasi ja kiinnostut rakentamisen uusista ratkaisuista.

Edellytämme rakennusalan teknikko- tai insinööritutkintoa. Työmaakokemus, hyvä perehtyneisyys rakennusalaan ja erityisesti into oppia uutta antavat sinulle hyvät lähtökohdat onnistua tässä tehtävässä. Eduksi katsomme, jos sinulla on rakennuttaja-, valvoja- ja muita tehtävään liittyviä pätevyyksiä sekä täydennyskoulutusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä näköalapaikan Suomen suurimman työnantajan palveluksessa. Potentiaalisia hakijoita voidaan kutsua
haastatteluun jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Korjausrakennuttamispäällikkö Anne Pietilä (anne.pietila@att.hel.fi ),
puh. 09 310 32361 ti 11.4. klo 9 – 11 tai ti 18.4. klo 8 – 9.

Jätä hakemuksesi 19.4. klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi .
Työavain 1-6-17 ohjaa sinut suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Rakennuslehden pääuutisia