Avoimet työpaikat Maanrakennus Mikko Lyytinen Oy Kuopio Julkaistu Haku päättyy

Työnjohtaja

Maanrakennuspalvelu Mikko Lyytinen Oy on vuonna 1980 perustettu kuopiolainen maa- ja yhdyskuntarakentamisen ammattilainen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua maa-, vesi-, teollisuus- ja betonirakentamisessa sekä rakennusteknisissä mittauksissa.

Toimintamme painopisteen siirtyessä yhä enemmän teollisuusrakentamiseen haemme nyt vahvistusta menossa oleville ja alkaville työmaillemme.

Haemme

Työnjohtajaa

Vastaat itsenäisesti työmaan tuloksellisesta, laadukkaasta, turvallisesta ja aikataulunmukaisesta läpiviennistä. Hoidat myös työmaan kustannusseurannan, hankintojen valmistelun ja hankinnat. Sinulla on laaja kokemus, näyttöä tuloksellisesta infra sekä teollisuusrakentamisesta ja pystyt toimimaan rakennushankkeen vastaavana työnjohtajana. Kokemus vaativien betonirakenteiden toteutuksesta on välttämätön. Olet motivoitunut, innovointikykyinen ja sitoudut yritykseen ja sen kehittämiseen. Sinulla on neuvottelutaitoa ja projektinhallinnan osaamista, toimit ja ajattelet tulostavoitteisesti. Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai rakennusalan insinööri.

Tarjoamme hyvän työympäristön ja kilpailukykyisen palkkauksen yrityksessä, joka omaa vahvat perinteet Pohjois-Savossa. Yrityksemme arvoja ovat vastuullinen yritystoiminta sekä vakiintuneet toimintatavat. Saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa ammattitaitoasi sekä auttaa osaltasi myös yritystä sen uusissa haasteissa.

Työhakemukset ja lisätiedot

Kirjalliset työhakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse toimitusjohtaja Harri Väkeväiselle osoitteeseen harri.vakevainen@maanrakennuslyytinen.fi. 13.4.2017 mennessä.

Lisätiedot vain sähköpostilla osoitteeseen harri.vakevainen@maanrakennuslyytinen.fi

Rakennuslehden pääuutisia