Avoimet työpaikat Telinekymppi Oy Tampere Julkaistu Haku päättyy

Työnjohtaja

Telinekymppi on 2005 perustettu telineiden asennus- ja vuokraustoimintaan keskittyvä yritys. Olemme yksi nopeimmin kehittyvistä alan yrityksistä Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli yli 13 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on noin 30 alan ammattilaista ja laaja asennusurakoitsijaverkosto. Telinekymppi Oy on osa suomalaista kone- ja laitevuokraamoa Renta Oy:tä.

Toimintamme nopeasti kasvaessa haemme Tampereen alueelle rakennustelineiden sielunelämää ymmärtävää

työnjohtajaa

Vastaat rakennustelinetyömaiden johtamisesta.

Olet työotteissasi määrätietoinen. Oma-aloitteinen työskentely ja projektien hallinta sekä yhteistyö ja vuorovaikutus erilaisten henkilöiden kanssa on sinulle luontevaa. Hallitset kokonaisuuksia ja olet kustannustietoinen. Kokemus työnjohtajan tehtävistä on eduksi, mutta myös vastavalmistuneet huomioidaan. Hakijalla täytyy olla tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus. Työtehtävät edellyttävät ajokorttia ja omaa autoa. Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössämme. Myös palkkauspolitiikkamme on kilpailukyvyssään houkutteleva.

Lisätietoja: Hannu Kekoniemi puh. 0500 812 427. Hakemukset palkkatoivomuksineen 21.4.2017 mennessä hannu.kekoniemi@telinekymppi.fi

www.telinekymppi.fi

Rakennuslehden pääuutisia