Avoimet työpaikat Värväämö Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Työnjohtaja

Työnjohtaja, seuraava askel urallasi?

Oy Rakennuskultti Ab on perustettu vuonna 1988. Olemme vakavarainen yritys ja meillä on n. 20 hengen toimihenkilö porukka töissä. Liikevaihtomme oli viime vuonna 22,4 M€. Toimistomme pääkaupunkiseudulla sijaitsee Espoossa. Olemme erikoistuneet monipuoliseen uudis- ja korjausrakennusurakointiin. Meillä on käynnistymässä mielenkiintoisia projekteja ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme. Tehtävään valitaan työhön parhaiten soveltuva henkilö ikään katsomatta. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa.

Mitä toivomme sinulta?
– Olet toiminut työnjohtajana n. 4 vuotta ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi vastaavan työnjohtajan tehtävään
– Alan koulutusta: olet rakennusmestari,-insinööri tai rakennustekniikan DI.
– Olet jämäkkä ja osaat viedä asioita eteenpäin.
– Sinulla on asennetta toimia ammattimaisesti.
– Esimiehenä osaat motivoida tiimiäsi.
– Sinulla on auto käytössäsi, työmaat ovat PK-seudulla.

Mitä tarjoamme sinulle?
– Meillä on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
– Mukavat kollegat, meillä on hyvä yhteishenki.
– Annamme hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset meillä oppimaan lisää.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä.
– Palkkaus on kilpailukykyinen ja meillä on selkeä bonusmalli.
– Meillä on käytössä kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Kiinnostuitko? Haku on helppoa ja nopeaa. Hakua hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot vain Värväämön kautta. Voit soittaa Värväämön Sonjalle p. 040-5085162 tai voit hakea paikkaa vapaamuotoisesti http://varvaamo.fi/toimihenkilot/ linkistä. Haku päättyy 18.6.2017. Aloitamme kandidaattien haastattelun jo hakuaikana. Lue lisää meistä: http://varvaamo.fi/.

Värväämö

Värväämö Oy perustettiin keväällä 2015. Olemme kasvaneet vauhdilla, meillä on parhaillaan 200 työntekijää työmailla ja 2016 liikevaihtomme oli n. 8 M€. Olemme alusta asti tuoneet vahvasti esille meille tärkeitä arvoja kuten rehellisyys, läpinäkyvyys, toisten huomioiminen, tasavertainen kohtelu, asioihin osallistaminen, nöyryys, auttamishalukkuus, asiakaspalveluhenkisyys ja lupausten lunastaminen. Teemme suorarekrytointeja ja henkilöstöpalvelua keskittyen rakennusalaan.

Katso video: http://varvaamo.fi/mika-on-varvaamo/

Rakennuslehden pääuutisia