Työnjohtaja

Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Päivämäärät Julkaistu 16.6.2017 Hae viimeistään 7.7.2017

TÄSSÄ ON TYÖNJOHTAJA
JOKA VALVOI TYÖTÄ
JOKA TEHTIIN HUOLELLA
JOKA VALMISTUI AJALLAAN
JOKA SUJUI TAVALLA
JOKA ILAHDUTTI TILAAJAA
JOKA SAI LOPPUTULOKSEN
JOKA MIELLYTTÄÄ KAIKKIA
JOTKA SITÄ KÄYTTÄÄ
JOKA ON INFRA
JONKA RAKENSI LEMMINKÄINEN

TYÖNJOHTAJA

INFRAPROJEKTEIHIN ETELÄ-POHJANMAALLE

Etsimme kahta työnjohtajaa Etelä-Pohjanmaan infraprojektien työmaille. Johdat sovittuja työvaiheita työmailla vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Vastaat työvaiheiden ennakkosuunnittelusta sekä määrä-, kustannus- ja aikatauluvalvonnasta. Ammatti- ja johtamistaidoillasi varmistat projektin laadukkaan ja turvallisen toteutuksen aikataulusta tinkimättä.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus rakennusalalta sekä muutaman vuoden työkokemus vaativista maa- tai betonirakennuskohteista. Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävistä antaa päällikkö Janne Salmenoja, puh. 040 7100 465 tai sähköpostitse janne.salmenoja@lemminkainen.com
Kiinnostuitko? Katso lisätiedot tehtävistä ja hae viimeistään 7.7.2017 mennessä osoitteessa www.lemminkainen.fi/tyopaikat.

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 700 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi