Avoimet työpaikat Nokia Julkaistu Haku päättyy

Työnjohtaja

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme yhteensä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia. Nyt haemme

Työnjohtajaa Pirkanmaan toimitilahankkeisiin

Ensimmäinen työmaasi on Nokian Prisma, jossa teemme parhaillaan väliseiniä ja piharakennustöitä. Lainaamme nykyistä työnjohtajaamme toiselle työmaallemme ja siksi tarvitsemme pikaisesti sinua! Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulle sopii.

Ideaalihakijallamme on työnjohtokokemusta vähintään 3-5 vuoden ajalta ja rakennusalan korkeakoulututkinto, jotta voit tarvittaessa toimia alkavissa hankkeissamme vastaavana työnjohtajana.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Jukalle p. 040 748 9319 tai Tanjalle p. 040 770 8710. Myös sähköpostitse jukka.lintulahti@lehto.fi tavoittaa hyvin. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme vapaamuotoisesti oheisen linkin kautta 4.7.2017 mennessä. Lisääthän yhteystietojesi oheen myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 14.6.2017
Hakuaika päättyy: 4.7.2017

Rakennuslehden pääuutisia