Työnjohtaja

Sijainti Savonlinna
Päivämäärät Julkaistu 27.6.2017 Hae viimeistään 14.8.2017

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme tällä hetkellä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa konsernia.

Nyt haemme vastaavaa
työnjohtajaa
Savonlinnan Nojanmaalle, jonne rakennamme yksikerroksisen puurakenteisen hoivakodin/palvelutalon (n. 900 m2), jonne valmistuu asunnot yhteensä 22:lle asukkaalle. Työmaan arvioitu alkaminen on elo-syyskuun 2017 vaihteessa ja valmistuminen alkukesästä 2018.

Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Työssäsi tarvitset lisäksi:
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– Riittävää työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita! Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.

Miksi Lehdolle?
Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Yksin ei näitä mökkejä kuitenkaan pystytetä, joten vuorovaikutustaidoilla on kiistämättä paljon merkitystä. Täältä voit lukea, mitä esimerkiksi Juho kertoo vastaavan mestarin työstä Lehdolla.

Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedusta voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Tämä työsuhde on projektikohtainen, mutta keskustelemme mielellämme jatkosta kanssasi, mikäli meillä on hankkeen päätyttyä mestaritarpeita myös muualla Etelä-Savon alueella.

Joko soitellaan?
Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Kimmolle p. 040 771 5202 (tavoitettavissa 27.6. – 14.7.) tai Liisalle p. 040 700 7112. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 14.8.2017 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 27.6.2017
Hakuaika päättyy: 14.8.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi