Työnjohtaja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.6.2017 Hae viimeistään 13.7.2017

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme yhteensä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. www.lehto.fi/palvelut/korjausrakentaminen

Työnjohtaja korjausrakentamiseen

Lehto Korjausrakentaminen vastaa rakennettujen kiinteistöjen peruskorjauksista, täydennys- ja lisäkerrosrakentamisesta, putki- ja julkisivusaneerauksista, liiketilojen peruskorjauksista sekä rakennusten käyttötarkoituksen muutoksista nykyaikaisiksi asunto- ja liiketiloiksi. Nyt haemme Helsingin keskustassa alkusyksyllä alkavaan suureen kiinteistönperuskorjauskohteeseen työnjohtajaa.

Sinusta työkaverimme?
Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Työssäsi tarvitset lisäksi:
– Rakennusalan työnjohtokokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua vankkaa rakennusteknistä osaamista
– Sujuvat perustason IT-taidot

Olet tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita. Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi jo aiempaa kokemusta korjausrakentamisen parista.

Miksi meille?
Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työhösi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä kuuluu Lehdon tulospalkkio-ohjelman piiriin, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Ok, haluan kuulla lisää!
Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 13.7.2017 mennessä tai soita suoraan meille. Jätäthän hakemuksen ohessa myös palkkatoiveesi. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ollaan pian yhteyksissä!

Lisätietoja tehtävästä antavat korjausrakentamisen työpäällikkö Juha Neuvonen p. 0400 885 715 sekä tekninen johtaja Jarmo Hytönen p. 040 5185484.

Hakuaika alkaa: 22.6.2017
Hakuaika päättyy: 13.7.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi