Avoimet työpaikat Destia Oy Kankaanpää Julkaistu Haku päättyy

Työnjohtaja

Työnjohtaja (Kankaanpää)

Haemme Kankaanpään alueurakkaan työnjohtajaa.

Tehtävä sisältää sekä hoitourakan työnjohtotehtäviä että kunnossapitotöitä. Toimit tehtävässä työmaapäällikön apuna ja saat kattavan näkemyksen alueurakan tehtävistä, kuten aliurakoitsijoiden johtamisesta ja budjetti- ja materiaaliseurannasta. Tehtävän toimipaikka on Kankaanpää.

Edellytämme soveltuvaa teknistä tutkintoa (rakennusmestari / insinööri). Lisäksi kokemus kunnossapidosta katsotaan eduksi. Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalua ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän toimialan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja antaa työpäällikkö Mikko Kuusisto, puh. 0400 128 026 tai mikko.kuusisto@destia.fi

Jätä hakemuksesi tositoimiin 21.7. mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry

Liity joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Destia Oy

 

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 478.

1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.  Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Katso video: Destia luo toimivampaa Suomea vuosisatojen kokemuksella

Lue lisää Destiasta

Lue lisää avoimista työpaikoista Destialla

Destia Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia