Työnjohtaja

Destia Oy
Sijainti Kankaanpää
Päivämäärät Julkaistu 30.6.2017 Hae viimeistään 21.7.2017

Työnjohtaja (Kankaanpää)

Haemme Kankaanpään alueurakkaan työnjohtajaa.

Tehtävä sisältää sekä hoitourakan työnjohtotehtäviä että kunnossapitotöitä. Toimit tehtävässä työmaapäällikön apuna ja saat kattavan näkemyksen alueurakan tehtävistä, kuten aliurakoitsijoiden johtamisesta ja budjetti- ja materiaaliseurannasta. Tehtävän toimipaikka on Kankaanpää.

Edellytämme soveltuvaa teknistä tutkintoa (rakennusmestari / insinööri). Lisäksi kokemus kunnossapidosta katsotaan eduksi. Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalua ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän toimialan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja antaa työpäällikkö Mikko Kuusisto, puh. 0400 128 026 tai mikko.kuusisto@destia.fi

Jätä hakemuksesi tositoimiin 21.7. mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry

Liity joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi