Avoimet työpaikat Lehto Group Humppila Julkaistu Haku päättyy

Työnjohtaja

Työnjohtaja hyvinvointitilarakentamiseen, Humppila

Nyt haemme työnjohtajaa Humppilaan, jonne rakennamme puurakenteisen kaksikerroksisen hoivakodin yhteensä 40:lle asukkaalle. Työmaa käynnistyy lokakuun 2017 alussa ja arvioitu valmistuminen on kesäkuussa 2018.

Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Miksi Lehdolle?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Yksin ei näitä mökkejä kuitenkaan pystytetä, joten vuorovaikutustaidoilla on kiistämättä paljon merkitystä. Täältä voit lukea, mitä esimerkiksi Juho kertoo mestarin työstä Lehdolla.

Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedusta voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Sinusta työkaverimme?

Työssäsi tarvitset:
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– Aiempaa työnjohtokokemusta

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita! Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Jarmolle p. 040 773 2360,
jarmo.juntunen@lehto.fi tai rekrytiimillemme p. 020 320 000. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 22.8.2017 mennessä.
Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva henkilö löytyy!

Hakuaika alkaa: 13.7.2017
Hakuaika päättyy: 22.8.2017

Lehto Group

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa

Lehto Group - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia