Työnjohtaja

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 15.9.2017 Hae viimeistään 30.9.2017

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan rakennuttajatoimisto. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, työmaalogistiikkakoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi.  Palveluksessamme työskentelee n.60 rakennuttamisen ammattilaista.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen kohteita. Kehittymismahdollisuutesi ovat hyvät.

Haemme projektinjohtopalvelu (PJP) kohteeseemme Espooseen työnjohtajaa.

Toimit työnjohtajana, johdat osaurakoita ja valvot sopimuksenmukaista toteutusta. Johtajana saat hankkeen sujumaan ja osapuolet tuottamaan laadukasta työtä. Tukenasi on osaava ja ammattilaisista koostuva hanketiimi, joihin lukeutuvat projektipäällikkö, vastaava työnjohtaja, hankinta- ja työmaainsinööri sekä hankkeen toinen työnjohtaja.

Edellytämme rakennusmestarin tai –insinöörin tutkintoa sekä sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, kokemusta rakentamisen tehtävistä ja kykyä johtaa rakennushanketta. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Käpylässä, Tampereen keskustassa ja Lahden Asko-talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 30.9.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi