Työnjohtaja

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 27.10.2017 Hae viimeistään 29.10.2017

Haemme projektinjohtopalvelu (PJP) kohteeseemme Espooseen työnjohtajaa. Toimit työnjohtajana, johdat osaurakoita ja valvot sopimuksenmukaista toteutusta. Johtajana saat hankkeen sujumaan ja osapuolet tuottamaan laadukasta työtä. Tukenasi on osaava ja ammattilaisista koostuva hanketiimi, joihin lukeutuvat projektipäällikkö, vastaava työnjohtaja, hankinta- ja työmaainsinööri sekä hankkeen toinen työnjohtaja.

Edellytämme alan koulutusta sekä sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kokemusta runkovaiheisista uudisrakentamishankkeista. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, kokemusta rakentamisen tehtävistä ja kykyä johtaa rakennushanketta. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Käpylässä, Tampereen keskustassa ja Lahden Asko-talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 29.10.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi