Työnjohtaja

Sijainti Kiuruvesi
Päivämäärät Julkaistu 20.2.2018 Hae viimeistään 11.3.2018

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.  Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Tehtävän kuvaus Haemme Kiuruvedelle työnjohtajaa nykyisen henkilön siirtyessä uusiin tehtäviin talon sisällä. Tehtävä sisältää sekä hoitourakan työnjohtotehtäviä että kunnossapitotöitä. Toimit tehtävässä työmaapäällikön apuna ja saat kattavan näkemyksen alueurakan tehtävistä, kuten aliurakoitsijoiden johtamisesta ja budjetti- ja materiaaliseurannasta. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari ­- arvostamme halua kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Odotamme Odotamme vähintään teknisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimaisen tai ulkomaisen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka- tai konetekniikan tutkintoa. Arvostamme aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalua ja yhteistyökykyä sekä asiakaslähtöisyyttä.
Tarjoamme Meillä pääset työskentelemään infra-alan näköalapaikalle. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.
Lisätietoja Lisätietoja antaa työpäällikkö Hannu Lukkari, puh. 0400 273 546 (28.2.2018 klo 8-10) tai hannu.lukkari@destia.fi.

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Työsuhdetyyppi Vakinainen työsuhde
Työn laatu Kokopäiväinen
Sijainti Kiuruvesi, Suomi
Hakuaika 19.2.2018 – 11.3.2018
Täytä hakemus

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi