Työnjohtaja

Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2019 Hae viimeistään 7.4.2019

Haemme työnjohtajaa NCC:lle Kuopioon

Uudet tehtäväsi NCC:llä
Työnjohtajan työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

Toivomme sinulta
soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelyotetta. Toivomme sinulta lisäksi itsenäistä ja jämäkkää suhtautumista työn valvontaan ja ohjaamiseen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja innokkuutta kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet. Jos sinulla on aimo annos oikeaa asennetta ja ehtymätön halu oppia uutta, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle
mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä liiketoiminnallisten vaatimusten saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä, kuten mm. hyödyntämällä 3D-malleja tuotannon tukena. NCC:llä pidetään hyvää huolta henkilöstöstä ja työntekijöiden työssä jaksamisesta.

Tutustu NCC:hen työnantajana  https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antavat työpäällikkö Tuukka Kuukkanen, p. 050 405 8550 ja aluejohtaja Marko Onttinen, p. 050 527 5918

Hae tehtävää 7.4. mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tuukka Kuukkanen
Työpäällikkö
+358 50 405 8550
tuukka.kuukkanen@ncc.fi

Marko Onttinen
Aluejohtaja
+358 50 5275 918
marko.onttinen@ncc.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi