Työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 29.10.2019 Hae viimeistään 22.11.2019

Työnjohtaja tienhoitoon

Viimeinen hakupäivä: 22.11.2019 – Lappeenranta

Haemme työnjohtajaa tienhoidon Lappeenrannan alueurakkaan. Pääset mukaan hyvähenkiseen ammattilaisporukkaamme johtamaan monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä. Työsi sisältää päivystysluonteista varallaoloa talvihoitokaudella 1.10.-30.4. Toimipisteesi on Joutsenon työmaatoimistollamme.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknillisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimaisen tai ulkomaisen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka-, ympäristö-, konetekniikan tai liikennealan tutkintoa sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä ja asiakaspalveluhenkinen ja toimit kumppanina alihankkijoidemme ja tilaajien kanssa.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.
Eduksi katsotaan myös mahdollinen kokemus tienhoitotehtävistä.
Tehtävässä edellytetään myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä ympäristössä, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Pyrimme aina ajattelemaan yhtä projektia pidemmälle. Silloin näemme asiat laajemmin, myös sosiaalisen kehityksen näkökulmasta. Olemme erittäin sitoutuneita kestävään kehitykseen, digitalisaatioon ja asiakasyhteistyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa
vastaava työnjohtaja Juho Hämäläinen, juho.hamalainen@ncc.fi, 050 5165 901 tai projektipäällikkö Pasi Saraniemi, pasi.saraniemi@ncc.fi, p. 040 766 5139.

Hae paikkaa 22.11.2019 mennessä.

Sopivan henkilön löytyessä tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Hae paikkaa

Yhteystiedot:
Juho Hämäläinen
050 5165 901
juho.hamalainen@ncc.fi

 

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi